Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ασφαλιστικό. Το μπλόκο του ΠΑΜΕ ανέβαλε την έναρξη του διαλόγου Λοβέρδου με ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας μέλη του ΠΑΜΕ, εμποδίζοντας την διεξαγωγή της συζήτησης του Γ.Λοβέρδου με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ Για προσχηματικό διάλογο αναφορικά με το Ασφαλιστικό κάνει λόγο το ΠΑΜΕ το οποίο το πρωί πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας με αποτέλεσμα να εμποδίσει την διεξαγωγή της συνάντησης του Γ. Λοβέρδου με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, η οποία τελικά αναβλήθηκε.

Η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο διάλογο για το ασφαλιστικό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη στάση του απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Πεταλωτής.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: «Ενώ έχουμε διευκρινίσει σε όλα τα επίπεδα ότι δεν θα μεταφέρουμε βάρη στις πλάτες των ασφαλισμένων, ενώ έχουμε διαψεύσει όλα τα κινδυνολογικά σενάρια που γράφονται, ένα κόμμα απαγορεύει στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συζητήσουμε για ένα σοβαρότατο πρόβλημά μας, το Ασφαλιστικό. Θέτουμε στην κρίση του ελληνικού λαού αυτή τη στάση, πιστεύοντας ότι είναι καταστροφικό να επενδύουμε πολιτικά στα προβλήματα κι όχι στις λύσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου