Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Διπλή κυβερνητική αντεπίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη

  • Σήκωσε το γάντι η κυβέρνηση, απαντώντας στην κριτική που άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη, τόσο μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, όσο και του γραφείου Τύπου του υπουργείου Παιδείας.

Κληθείς να σχολιάσει όσα είπε η υποψήφια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, περί αρρυθμίας στη λειτουργία της κυβέρνησης, ο Γιώργος Πεταλωτής χαρακτήρισε αμήχανη τη στάση της. "Νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία προτού μιλήσει για τη σημερινή κατάσταση, θα έπρεπε να σκέφτεται περισσότερο. Θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τη χαώδη κατάσταση που κληροδότησε στη σημερινή κυβέρνηση", δήλωσε.

Απαντώντας στο σκελος των δηλώσεων της Ντόρας Μπακογιάννη που αφορούσαν στην εκπαίδευση, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας σημείωσε: "Οι σημερινές δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη θυμίζουν το απόφθεγμα 'των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν'. Γίνεται αντιληπτή η σκοπιμότητα των στιγμών, όμως θα ήταν προτιμότερο για εκείνη να ασχοληθεί σοβαρά με 'τη φωτιά στο σπίτι της', και με το τι 'άφησε' πίσω το κόμμα της ΚΑΙ στην Παιδεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου