Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Γ. Καρατζαφέρης: Κυβέρνηση «Χόλιγουντ»

  • Φαβορί η... αποχή για την προεδρία της Ν.Δ.

«Χολιγουντιανή» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει την εύρυθμη λειτουργία την οποία επιτάσσουν οι εποχές».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Γ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι η χώρα χρειάζεται ένα «σοκ» για να εξέλθει της κρίσης, ενώ εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στις επιταγές των Βρυξελλών. "Σήμερα, έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση, χρειάζεται ή πολύ μελάνι ή πολύ αίμα. Ο Ομπάμα προτίμησε το μελάνι, η Ευρώπη δείχνει να προτιμά το αίμα από τους αγώνες που θα γίνουν αύριο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρέπει να τυπωθούν χαρτονομίσματα", δήλωσε.

Όσον αφορά στο Ασφαλιστικό, τάχθηκε υπέρ του διαλόγου, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθούντα λάθη του παρελθόντος με περιττούς νόμους, όπως ήταν ο νόμος Πετραλιά.

Ανακοίνωσε την πρόθεση του ΛΑΟΣ να ζητήσει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εν όψει και της αξιολόγησης από την Ε.Ε. της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, συνάντηση πολιτικών αρχηγών για τη διαφάνεια της εξωτερικής μας πολιτικής.

Κληθείς να σχολιάσει τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. έβαλε τον πήχυ της συμμετοχής ψηλά, λέγοντας ότι στην περίπτωση που ο αριθμός όσων μετάσχουν στη ψηφοφορία είναι μικρότερος από εκείνον των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, το 2007, θα έχουν χάσει τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου