Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

«Διαφάνεια και αξιοκρατία στο Δημόσιο»

  • Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γ.Παπανδρέου στο ΙΚΑ της Πλ. Αττικής

Ξάφνιασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όταν σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το ΙΚΑ στην Πλατεία Αττικής, χωρίς να έχει ενημερώσει, αλλά και χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε τόσο με τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί αλλά και με εργαζόμενους, όπου του επισημάνθηκε, όπως μετέφεραν οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν, ότι πρόκειται για ένα σύστημα ατελέσφορο και με πολλά προβλήματα, ενώ μεγάλο μέρος των πολιτών αναφέρθηκε για την ταλαιπωρία που υφίσταται.

Ο κ.Παπανδρέου συνομίλησε και με εργαζόμενους στα Stage και διαβεβαίωσε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μια ενιαία αντιμετώπιση στο Δημόσιο, όπου θα κυριαρχεί η διαφάνεια και η αξιοκρατία.

Ακόμη ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στους εργαζόμενους του ΙΚΑ ότι η εμπειρία τους μπορεί να φανεί χρήσιμη στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Έκπληξη ήταν και για τους περιοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα καταστήματά τους, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Όλοι τους επικρότησαν αυτή την κίνηση και είπαν πως αυτός είναι ο τρόπος που θέλουν να είναι ένας πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές επισκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου