Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: «Είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα»

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αττικό Νοσοκομείο

Ανακοίνωσε τη λειτουργία 77 επιπλέον κλινών σε μονάδες εντατικής θεραπείας

Ο πρωθυπουργός, επισκεπτόμενος το Αττικό Νοσοκομείο, τόνισε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες η Υγεία παραμένει προτεραιότητα για την κυβέρνηση και ανακοίνωσε τη λειτουργία τεσσάρων νέων κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ιδρύματος και συνολικά 77 στις ΜΕΘ όλης της χώρας.

Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο πλησίασε τον Γ. Παπανδρέου η πρόεδρος των εργαζομένων, η οποία του επέδωσε ψήφισμα σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού και τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου. "Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να λύσουμε τα προβλήματα" τόνισε ο πρωθυπουργός.

"Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, για μας, η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, είναι προτεραιότητα. Ήδη, παραδίδουμε 77 κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στους ασθενείς, στα νοσοκομεία, ώστε να αναβαθμιστεί η δημόσια υγεία", δήλωσε και έθεσε βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση μα αισθάνεται ο πολίτης σίγουρος για την υγεία του.

Επανέλαβε, επίσης, ότι ισχύει η δέσμευσή του ότι η Δημόσια Υγεία θα γίνει περισσότερο προσβάσιμη και ποιοτική για τους έλληνες πολίτες".

Ο Γ. Παπανδρέου σημείωσε ότι στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η πλήρωση κενών θέσεων στα νοσοκομεία, με την εκπλήρωση της δέσμευσης για την πρόσληψη τουλάχιστον 1.000 γιατρών και τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών.

  • enet.gr, 13:10 Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

  • Τελευταία ενημέρωση: 14:12 Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου