Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Δεν θα δοθούν αυξήσεις σε εισοδήματα πάνω από 2.000 ευρώ

  • Δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ρ. Σπυρόπουλου.

«Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει σχέδιο κι άνοιξε τον κοινωνικό διάλογο γιατί κανένα μέτρο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τη συνειδητή αποδοχή ή τη συνειδητή ανοχή των πλατιών λαϊκών στρωμάτων», επεσήμανε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με στελέχη του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη κι έδωσε συνέντευξη Τύπου.

Στην ερώτηση αν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα από την κυβέρνηση, απάντησε ναι θα υπάρξουν σκληρά μέτρα, όμως παραμένουν σταθερές οι κατευθύνσεις της αναπτυξιακής προοπτικής και της προστασίας των εισοδημάτων των εργαζομένων, των συνταξιούχων και δεν θα θιγούν τα λαϊκά στρώματα.

Είπε ότι «εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι της κυβέρνησης στα μέσα του 2010 θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο κατάργησης του μέτρου, σύμφωνα με το οποίο δεν θα δοθούν αυξήσεις σε εισοδήματα πάνω από 2.000 ευρώ στο δημόσιο».

Ο κ.Σπυρόπουλος ανακοίνωσε ότι τον Φεβρουάριο του 2010 θα αρχίσουν οι εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου, που θα στεγάσει τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου.

Υπολογίζεται ότι η μετεγκατάσταση των γραφείων θα γίνει εντός του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου