Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αντίθετη με τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους δηλώνει η ΝΔ

Συνάντηση Σαμαρά-ΠΑΣΕΓΕΣ


Με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους.

Η κυβέρνηση δηλώνει εκ διαμέτρου αντίθετη με το κλείσιμο των δρόμων και την πρόκληση προβλημάτων σε άλλες κοινωνικές ομάδες.

«Αυτή είναι η διαφορά μας με την παρούσα κυβέρνηση. Γιατί διαχρονικά η ΝΔ δεν συμφωνεί με τέτοιους είδους εκδηλώσεις που δημιουργούν προβλήματα στις κοινωνικές ομάδες», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ.Κασαπίδης, ο οποίος παρίστατο στη συνάντηση.

«Δεν συμφωνούμε με το κλείσιμο των δρόμων. Η κάθοδος των αγροτών στους δρόμους είναι αυθόρμητη, υπό την πίεση των προβλημάτων που διαρκώς τα τελευταία χρόνια εντείνονται, εξαιτίας και των επιπτώσεων που προκαλούνται από την οικονομική, αλλά και από την πετρελαϊκή κρίση που προηγήθηκε», πρόσθεσε ο κ.Κασαπίδης.

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος τομέα μεταφορών, Στ.Καλαφάτης, μίλησε για «ανυπαρξία συγκεκριμένης κυβερνητικής πολιτικής» και εξέφρασε την στήριξη του κόμματος στα αιτήματα των αγροτών.

«Διαφωνούμε, όμως, με το κλείσιμο των δρόμων, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, τις εμπορευματικές, τις επιβατικές και τις διεθνείς μεταφορές», πρόσθεσε.

Κατηγορεί μάλιστα την κυβέρνηση για επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος και ζητά να έρθει σε άμεσο διάλογο με τους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου