Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Γ.Παπανδρέου: κλειδί της αλλαγής ο δημόσιος υπάλληλος

  • «Η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας θα χαθεί αν δεν αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό» τόνισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι το Δημόσιο είναι γεμάτο ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν
«Το μεγάλο στοίχημα είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη, διαφορετική Ελλάδα και σε αυτή την πρόκληση απαντάμε ρητά: Ναι, η Ελλάδα αλλάζει, θα αλλάξει και θα αλλάξει για πάντα» τόνισε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του σε ημερίδα των Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
«Η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας θα χαθεί αν δεν αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό», συνέχισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι το Δημόσιο είναι γεμάτο ανθρώπους που θέλουν, που μπορούν να προσφέρουν, οι οποίοι όμως είτε απομονώνονται είτε δεν ακούγονται όταν έχουν ιδέες.

Γ.Παπανδρέου: κλειδί της αλλαγής ο δημόσιος υπάλληλος
Χαρακτήρισε δε τον δημόσιο υπάλληλο ως "κλειδί" της αλλαγής νοοτροπίας στο κράτος και τα προσόντα τους "πλούτο" που πρέπει να αξιοποιηθεί. Ο κ.Παπανδρέου σημείωσε επίσης ότι οι παρεμβάσεις τόσο του ίδιου και των υπουργών του δεν αρκούν «καθώς είμαστε περαστικοί από αυτές τις θέσεις» και ότι η στρατηγική πρέπει να έχει διάρκεια που να υπερβαίνει τον πολιτικό κύκλο των κυβερνήσεων. «Με εσάς δεν συμβαίνει το ίδιο, είσαστε οι θεματοφύλακες της συνέχειας του κράτους, εσείς υπερασπίζεστε και προβάλλετε καθημερινά την Ελλάδα», τόνισε απευθυνόμενος στους προϊστάμενους των Γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου