Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Mέτρα για να πάμε την χώρα μπροστά...

Ζούμε μια κρίση χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της μεταπολίτευσης. Οι καταστροφικές επιλογές του παρελθόντος και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας, απειλούν να πνίξουν την εθνική μας οικονομία.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε για την κατάσταση, τους Πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και στην συνέχεια ανακοίνωσε τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Δες το video με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Μέτρα για να αλλάξουμε πορεία, μέτρα για να πάμε την χώρα μπροστά. Με αλλαγές δύσκολες και επώδυνες, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, το εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας, τις συντάξεις και ενισχύοντας τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Μια προσπάθεια που, όπως, επισήμανε ο Πρωθυπουργός πρέπει να μας βρεί όλους συμμέτοχους,

"Όλοι μας, πολίτες και πολιτικές δυνάμεις της χώρας, έχουμε το χρέος, έχουμε το καθήκον απέναντι στην πατρίδα, απέναντι στα παιδιά μας, να παλέψουμε μαζί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Να αγωνιστούμε όλοι για να περιφρουρήσουμε, να προστατέψουμε την οικονομία μας, όπως αγωνιζόμαστε σε ανάλογες συνθήκες για το ίδιο το σπίτι μας, την ίδια μας την οικογένεια.

Η Κυβέρνηση είναι εδώ, για όλους τους πολίτες. Και είμαι βέβαιος ότι και οι πολίτες είναι εδώ για τη χώρα, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που τους χρειάζεται όλους.

Γνωρίζουμε όλοι πόση κρυμμένη δύναμη και πόσες δυνατότητες έχει αυτή η χώρα, πόσες δυνατότητες έχει ο Έλληνας, η Ελληνίδα, ο Ελληνισμός.

Γι' αυτό, είμαι σίγουρος ότι μαζί θα τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου