Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΚΕ: «Μπαμπούλες» Μνημόνιο και δημόσιο χρέος

  • Ο Θαν.Παφίλης υποστήριξε ότι το «χρεοκοπημένο καπιταλιστικό σύστημα κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος» και εκτίμησε ότι η προσπάθεια να εκφοβιστεί ο λαός με το Μνημόνιο και το δημόσιο χρέος θα γίνει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση
Έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης καθώς και όλων των κομμάτων που στηρίζουν, όπως είπε, το «χρεοκοπημένο καπιταλιστικό σύστημα που κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος», άσκησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι το κόμμα του υποστηρίζει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι την υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων.

ΚΚΕ: «Μπαμπούλες» Μνημόνιο και δημόσιο χρέος

Ο κ. Παφίλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ζητάει από τον ελληνικό λαό να γυρίσει 100 χρόνια πίσω, χρησιμοποιώντας το Μνημόνιο και το δημόσιο χρέος ως «μπαμπούλες», αλλά, όπως είπε, αυτά θα γίνουν μπούμπερανγκ και όταν ο λαός πιστέψει στη δύναμή του κανείς δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει.

Τέλος, ο κ. Παφίλης έκανε λόγο για ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που στηρίζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και αυτό, πρόσθεσε, θα γίνει όχι γιατί το θέλει το ΚΚΕ, αλλά γιατί είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου