Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Καμίνης «Να μην κυριαρχήσει το μνημόνιο στις εκλογές»

  • Τη θέση ότι το ζήτημα του μνημονίου δεν πρέπει να κυριαρχήσει στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.
«Το μνημόνιο φυσικά επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, φυσικά και έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα ζήσουμε με το μνημόνιο τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διχογνωμίες κατά πόσον είναι ωφέλιμο ή όχι για τη χώρα, αλλά το κρίσιμο διακύβευμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το μνημόνιο. Όποιος κάνει σημαία του το θέμα του μνημονίου στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση της Αθήνας, βρίσκεται σε λάθος εκλογές» είπε ο Γ. Καμίνης.

Σε ό,τι αφορά στη διαφορά που τον χωρίζει από τον Νικήτα Κακλαμάνη στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να την καλύψει και σημείωσε ότι «είναι επόμενο αυτές οι δημοσκοπήσεις να δίνουν αυτή την εικόνα. Αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μήνες. Άλλωστε, ο κ. Κακλαμάνης είναι τόσα χρόνια και δήμαρχος της Αθήνας και στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν και σαφώς θα έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από μένα. Έχουμε, όμως, δύο μήνες μπροστά μας και νομίζω ότι αυτό το έδαφος μπορεί να καλυφθεί και εγώ τουλάχιστον θα προσπαθήσω να το υπερκαλύψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου