Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Συστήνεται Εξεταστική για τα δομημένα ομόλογα

  • Ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ

Την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων ψήφισε ομόφωνα η Βουλή, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και με τη διατύπωση της πρότασής του 'βγάζει εκ των προτέρων συμπεράσματα περί ποινικών ευθυνών, προεξοφλώντας ενοχή της ΝΔ", τόνισαν οι εκπρόσωποι του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι υπερψήφισαν την πρόταση παρότι "το κείμενο της πρότασης αδικεί κατάφωρα τον πολιτικό κόσμο και ειδικότερα την αξιωματική αντιπολίτευση" κι ενώ, "θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί εξεταστικές για το Χρηματιστήριο και την Οικονομία".

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος, έκανε λόγο για "ψευδεπίγραφη αντιπαράθεση που βοηθά τους δύο πόλους να συγκαλύπτουν τη στρατηγική τους σύμπραξη στις αναδιαρθρώσεις στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις".

"Ο υπερβολικός συντονισμός και η υπερβολική ταχύτητα δημιουργούν ερωτηματικά", δήλωσε ο Ηλ. Πολατίδης από τον ΛΑΟΣ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Β. Μουλόπουλος, αναφερόμενος στο σκάνδαλο έκανε λόγο για "κόλπο γκρόσο που χωρίς τη συναίνεση της πολιτικής ηγεσίας δεν θα μπορούσε να οικοδομηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου