Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές

Μετά την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Πρόγραμμα Καλλικράτης), το ΠΑΣΟΚ προχωρά άμεσα στην έναρξη της διαδικασίας ανάδειξης υποψηφίων Δημάρχων για τις επερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, οι οποίες αποτελούν μια πολιτική αναμέτρηση καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της χώρας.

Η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων μας είναι κρίσιμη και αποφασιστική. Αυτονόητη απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε, διασφαλίζοντας πάντοτε διαδικασίες αξιοκρατικής αξιολόγησης, σε επιλογές νίκης, αλλά και προοπτικής για την επόμενη ημέρα, δεδομένου ότι οι υποψήφιοί μας στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης είναι και εκείνοι που με τη δημόσια παρουσία τους και την εμβέλειά τους στην κοινωνία, θα κάνουν το πολιτικό μας όραμα και σχέδιο υπόθεση του Ελληνικού Λαού και θα μετουσιώσουν σε πρακτικό αποτέλεσμα για την ποιότητα ζωής του πολίτη και την ανάπτυξη του τόπου τους, τη νέα μεγάλη Διοικητική Μεταρρύθμιση που φέρνει για τη χώρα μας το Πρόγραμμα «Καλλικράτης».

Όσοι επιλεγούν, θα πρέπει να διαθέτουν το ήθος για να διαχειριστούν με δημοκρατικότητα, εντιμότητα και διαφάνεια τις τοπικές υποθέσεις, τη γνώση για να τις σχεδιάσουν και να τις υλοποιήσουν αποτελεσματικά και τη δυνατότητα να κινητοποιήσουν όλες τις ζωντανές δυνάμεις των τοπικών κοινωνιών. Απευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους του ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε όλους τους πολίτες, που θέλουν να είναι υποψήφιοι ή να προτείνουν άλλη υποψηφιότητα, για να πάρουν μέρος στη διαδικασία αυτή, με τη βεβαιότητα ότι στο ΠΑΣΟΚ είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε τους καλύτερους.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος αλλά και κάθε πολίτης που θέλουν να είναι υποψήφιοι, μπορούν να καταθέσουν από την Τρίτη 08/06/2010 έως Κυριακή 13/06/2010, την αίτηση υποψηφιότητάς τους μέσω διαδικτύου, με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να υποβληθούν προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, συνοδευόμενες από σχετική τεκμηρίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου