Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή αντιπαράθεση ΥΠΕΣ - Κακλαμάνη

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, εξαπέλυσε το υπουργείο Εσωτερικών, με αφορμή όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.«Καμία προτροπή για 100% αύξηση δημοτικών τελών σαν αυτή που ισχυρίζεται δεν έχει γίνει από κανένα υπουργό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, χαρακτηρίζοντας ανακρίβειες και ψεύδη όσα είπε ο δήμαρχος.

Αποκάλεσε το Νικήτα Κακλαμάνη "αυθεντικό εκφραστή του πελατειακού παλαιοκομματισμού στην αυτοδιοίκηση" και "αμετανόητο συνεχιστή μιας καταδικασμένης από τον ελληνικό λαό πολιτικής που διέλυσε το κράτος και οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας".

Κατήγγειλε το δήμαρχο ότι "έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το Υπουργείο Εσωτερικών για τον έλεγχο που πραγματοποίησε η ανεξάρτητη ευρωπαϊκή στατιστική αρχή (eurostat) στις οικονομικές του υπηρεσίες. Αποκρύπτωντας το γεγονός ότι ο έλεγχος έγινε αποκλειστικά με απόφαση της eurostat στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αλλά και ότι ο έλεγχος αυτός έγινε όχι μόνο στο Δήμο Αθηναίων αλλά και στη Νομαρχία Αθηνών, και στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, και στο Δήμο Πειραιά, και στο Δήμο Θεσσαλονίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου