Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Καθαρές λύσεις στο ΠΑΣΟΚ τώρα, ζητά ο Νίκος Σαλαγιάννης

Υπέρ των άμεσων και καθαρών λύσεων στο ΠΑΣΟΚ τάχθηκε, με δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99,5 λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, ο Σαλαγιάννης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «αυτοκτονικό σενάριο» την πρόταση περί διαρχίας που φέρεται να εξετάζει ο Γ.Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή συγκυρία και απλά θα δυσκολέψει τα πράγματα», την ώρα που «χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια για να μην καταρρεύσει η παράταξη».

Απαντώντας στα όσα διαρρέονται περί  χρονοδιαγραμμάτων που ορίζονται από το καταστατικό, ο κ. Σαλαγιάννης τόνισε ότι οι διαδικασίες έχουν ήδη αργήσει, όπως και το ξεκαθάρισμα των προθέσεων του προέδρου.Νίκος



«Πέρασαν δύο μήνες κι ακόμα αναρωτιώμαστε τι θα κάνει ο πρόεδρος. Δεν κατανοώ γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις. Αργήσαμε πολύ. Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος να το πει και να τρέξουν οι διαδικασίες. Δεν μπορούμε να μαδάμε τη μαργαρίτα» επισήμανε ο κ. Σαλαγιάννης.

Ο ίδιος άφησε αιχμές κατά του Γ.Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι «τα τελευταία χρόνια, την πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, δεν λειτούργησε κανένα όργανο, εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των ΚΤΕ» και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε συλλογικότερες διαδικασίες και ήρθαμε σε μεγάλη κόντρα και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου