Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ


  • Στο συμβούλιο ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει τις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου.



Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με τα στελέχη του Κινήματος να αναμένουν την αποσαφήνιση των προθέσεων του προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου, για το θέμα της ηγεσίας.
«Σύντομα θα γνωστοποιήσω τα μελλοντικά μου σχέδια», δηλώνει ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του σε αυστριακό περιοδικό.
Στο συμβούλιο ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει τις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Στάση αναμονής κρατούν οι υποψήφιοι αρχηγοί, που απορρίπτουν το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να δρομολογηθούν μετά τις εκλογές.
Στο ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει ο κύκλος προσώπων όπως του Γιώργου Παπανδρέου και άλλων που διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, ο βουλευτής του κινήματος
Σπύρος Βούγιας.
Εκτίμησε ότι η ηγεσία στο κόμμα έως τις εκλογές θα είναι μεταβατική και ζήτησε το συντομότερο να δρομολογηθεί μια σοβαρή διαδικασία ώστε το κόμμα να πάει συντεταγμένα στις εκλογές.
Σε αυτή την περίοδο χρειάζονται καθαρές λύσεις είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης. Πρόσθεσε ότι το θέμα ανάδειξης προέδρου στο κόμμα έπρεπε να ανοίξει από τις αρχές Δεκεμβρίου. Τόνισε η διαδικασία πρέπει να αρχίσει γρήγορα εντός του Ιανουαρίου με σοβαρή πολιτική συζήτηση.
Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να παραμείνει στη προεδρία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί υπό την κρίση της βάσης, με καθαρό τρόπο και όχι με διευθετήσεις κορυφής και βυζαντινισμούς δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Πέτρος Ευθυμίου.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου