Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Παναγιωτόπουλος: Aπαράδεκτη η επίθεση Παπανδρέου στη ΝΔ

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση επί του προϋπολογισμού, κατά την οποία θα αναδειχθούν οι τεράστιες αδυναμίες και ανεπάρκειες της πολιτικής της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εξετράπη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά μας επιβάλλεται να επισημάνουμε ότι:

Οι επιθέσεις αυτές, οι ακρότητες και οι υπερβολές του πολιτικού λόγου του κ. Γ. Παπανδρέου, δεν μπορούν να καλύψουν την αδυναμία παραγωγής ουσιαστικού κυβερνητικού έργου και την ατολμία, που τον χαρακτηρίζει στη λήψη των ενδεδειγμένων αποφάσεων.

Τα πολλά λόγια περιττεύουν, όταν ζητούνται πράξεις, συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες, για να βγει η χώρα από την κρίση.

Ας κατανοήσει, λοιπόν, ο πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και ας λάβει τις αποφάσεις εκείνες, που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ανταποκρίνονται στις επιτακτικές ανάγκες του παρόντος και του μέλλοντος χρόνου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου