Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ο Πρωθυπουργός στην... ουρά του ΙΚΑ

  • ΤΑ ΧΑΛΙΑ του ΙΚΑ διαπίστωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ο οποίος αιφνιδιαστικάκαι χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ- πέρασε την πόρτα του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στη πλατεία Αττικής την Τρίτη το πρωί.
Ο κ. Παπανδρέου άκουσε τα παράπονα των ασφαλισμένων που σχημάτιζαν ουρές και ζήτησε να μάθει από τους γιατρούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κρατώντας μάλιστα και σημειώσεις.
Οι διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων επικεντρώθηκαν κυρίως στις καθυστερήσεις των ραντεβού με γιατρούς ορισμένων ειδικοτήτων ενώ ρωτούσε τους υπαλλήλους πώς κατά τη γνώμη τους θα μπορούσαν να περιοριστούν οι καθυστερήσεις, οι ουρές και η ταλαιπωρία.
Το υγειονομικό προσωπικό παραπονέθηκε στον Πρωθυπουργό για ελλείψεις στο προσωπικό καθώς παραμένουν κενές 4.000 θέσεις υγειονομικών και 3.500 διοικητικών υπαλλήλων. Αντίθετα, στο ΙΚΑ απασχολούνται 330 συμβασιούχοι έργου και 1.500 με προγράμματα stage.
Στο υποκατάστημα της πλατείας Αττικής, που θεωρείται από τα πιο επιβαρημένα καθώς εκεί ανήκουν και πολλοί μετανάστες, ο Πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει και με κάποιους νέους εκπαιδευόμενους με stage. Ο κ. Παπανδρέου δέχτηκε ευχαρίστως και την πρόσκληση των ιδιοκτητών και των θαμώνων γειτονικών καφενείων και καταστημάτων και τα επισκέφθηκε για να μιλήσει με τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου